Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Send e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo

Fjernvarme


Vi leverer miljøvenlig fjernvarme til ca. 20.000 boliger, skoler, institutioner og virksomheder i Slagelse Kommune.

Fjernvarme
Du er her:

Fjernvarme er sund fornuft

Vi producerer og leverer miljøvenlig og billig fjernvarme til vores kunder. Så er du sikker på høj forsyningssikkerhed og lav CO2-udledning. Vi producerer fjernvarmen på forskellige lokale brændsler: Flis, halm og affald, og derfor er det en varmekilde, som er god for miljøet.

 

Fjernvarme er nemt, sikkert og billigt
Når du har fjernvarme, kommer varmen direkte ind i din bolig. Vi overvåger produktionen hele døgnet, og derfor kan du være sikker på, at der altid er varme i rørene.


Fra varmeværket til dig og tilbage igen
Det varme vand fra varmeværket løber i isolerede rør under jorden, før det løber ind i dit varmeanlæg. Her opvarmer det din bolig og sikrer, at du har varmt vand. På turen gennem dit varmeanlæg bliver fjernvarmevandet afkølet og ført tilbage til varmeværket, hvor det bliver varmet op igen. Og så starter det hele forfra.

Aflangt billede Overskrift
Hvorfor fjernvarme?
Aflangt billede tekst
Du kan altid sove godt om natten, uden bekymring om der er varme på næste morgen. Det er heldigvis meget sjældent, at vi ikke kan levere varme til vores kunder. Se filmen om hvorfor, det er en rigtig god idé at skifte til fjernvarme - klik på billedet
Aflangtbillede_og_Link
Hvorfor fjernvarme?
SK Forsyning
Telefonerne er åbne
Man-tors
08-18.00
Fredag
08-13.00
Du er her >
Til toppen