Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Sernd e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo

Elnet


SK Forsyning ejer og driver el-nettet i store dele af Slagelse Kommune. Det har vi gjort siden 1909 og har derfor mere end 100
års erfaring på bagen. Principperne har egentlig ikke forandret sig, men til gengæld er der sket meget, når det drejer sig om teknikken - alt er blevet smartere, bedre og hurtigere.

Du er her:

Er strømmen gået?

Hvis strømmen er forsvundet, er der flere ting, du bør undersøge, inden du kontakter os. Der kan nemlig være flere årsager til, at du mangler strøm. Tjek derfor først dine sikringer, dit relæ samt den aktuelle driftsstatus. Hvis disse ting er i orden, skal du kontakte os. 

El kan være livsfarligt

Hvis du ser ødelagte el-skabe, el-master, nedfaldne ledninger eller træer, der er væltet ind i ledningerne, skal du straks kontakte SK Elnet. Du må aldrig gå tæt på hverken master eller ledninger, og du må heller ikke forsøge selv at fjerne træer og grene - det kan være livsfarligt. Afvent en medarbejder fra SK Forsyning. Han kan sikre, at strømmen er afbrudt, sådan at det er forsvarligt at arbejde på uheldsstedet.

Aflangt billede Overskrift
Sommertid
Aflangt billede tekst
I perioden med sommertid som er fra den 26. marts til 28. oktober, er der - i dele af Slagelse by - kun lys i hver anden lampe.
Aflangtbillede_og_Link
Quick links
Download Nyhedsarkiv FAQ
SK Forsyning
Åbningstider
Man-ons
10-15.00
Torsdag
10-17.30
Fredag
10-13.00
Du er her >
Til toppen