Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Sernd e-mail til SK Forsyning
Indtast søgeord
Vælg søgemetode
skforsyning-logo
Du er her >

Cookies- og privatlivspolitik på skforsyning.dk

Cookies indeholder ikke virus eller er farlig for din computer. 



Cookies

Cookies er en lille tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende enhed, med det formål at genkende den, huske indstillinger og udføre statistik. Det er muligt at slette eller blokere for disse filer (cookies). Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil du dog risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til. Websitet indeholder cookies fra tredjeparter (Google Analytics til trafikmåling og på siden Indberetning for aktører). 


Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du besøger skforsyning.dk indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker ved alm. henvendelse via en formular på skforsyning.dk (eks. på siden Kontakt og FAQ). De informationer vi typisk indsamler er tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke links du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, CPR/CVR nr., telefonnummer, e-mail, adresse samt forbrugsnumre (på flyttemeddelelse).


Sikkerhed
Vi sikrer at dine oplysninger ikke bliver offentliggjort, viderebragt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles ulovligt.


Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og for at kunne yde den bedst mulige service til dig. Det kunne være f.eks. at sende informationer til dig, ringe dig op eller på anden måde kontakte dig med udgangspunkt i din henvendelse.


Vi gemmer dine informationer

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.


Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, evt. hvad du klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives ikke til tredjeparter.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@skforsyning.dk.


Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.


Dette website udbydes af:

SK Forsyning

SK Service A/S 

Lilleøvej 3 

4220 Korsør 


CVR nr.: 26863902 

EAN nr.: 5790001705350.


Administration og 

kundecenter holder til på 

Lilleøvej 3 

i Korsør.


SK Forsynings drifts- og anlægsafdeling holder til på Nordvej i Slagelse 

Se alle selskaberne her 


Tlf.: 5836 2500 

Vagttlf.: 5836 2500


SK Forsyning
Åbningstider
Man-ons
10-15.00
Torsdag
10-17.30
Fredag
10-13.00
Til toppen