Åbn menuen og se sidestruktur
Søg på skforsyning.dk
Sernd e-mail til SK Forsyning
skforsyning-logo
Du er her >

Der bruges cookies på denne hjemmeside (ordet Privatpolitik skal være en del af overskrift samt tekst)

Cookies sørger for, at vi kan levere en bedre brugeroplevelse af hjemmesidens funktioner. 


Følgende informations-, cookies- og personoplysningspolitik er udarbejdet efter Erhvervs- og Vækstministeriets vejledning fra april 2013. Bekendtgørelsen stiller krav om, at der skal indhentes et informeret samtykke fra brugeren, når hjemmesider ønsker at lagre cookies på brugerens computer, tablet eller smartfone.


Vejledning til bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugerens terminaludstyr “Cookie-bekendtgørelsen” 


En cookie er en fil, som browseren lægger på din computer. Den gør det muligt at genkende din computer og huske valg, du tidligere har truffet på hjemmesiden. En cookie kan ikke sprede computervirus eller andre skadelige programmer. Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Cookien kan ikke se, hvem du er, hvad du hedder, hvor du bor, eller om computeren bruges af en eller flere personer.


Hvis du giver personlige oplysninger til en hjemmeside, så kan en cookie dog anvendes til at huske dig til næste gang, du besøger hjemmesiden.


Hvis du ikke ønsker at modtage, eller hvis du vil slette cookies, så se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.


Vi samler ikke personlige informationer automatisk!

Det betyder, at vi ikke automatisk indsamler eller registrerer oplysninger om dig, som efterfølgende kan bruges til at identificere dig med.


Vi samler informationer omkring din færden på hjemmesiden - altså hvilke sider du besøger, og hvor længe du navigerer rundt, men ikke hvem du er. Ingen af disse oplysninger gør det muligt at spore til dig som person, men alene den computer, hvorfra du har opnået adgang.


Vi bruger Cookies til

Funktions cookies til at levere brugeroplevelsen på hjemmesiden:

Aktiv: Ja 


Anonym brugerstatistik:

Aktiv: Ja


Førstpartscookies: Tangora software


Om personoplysninger

Du kan vælge, at sende dine personlige oplysninger til os online på forskellige måde. Enten ved at udfylde vores el-kontrakt, ved at deltage i en konkurrence, indmelde fejl på gadelys,  abonnere på et nyhedsbrev eller sende en flyttemeddelelse.


Når du udfylder vores formularer, har vi mulighed for at sende dig nyhedsbrev og/eller sende dig relevante informationer, alt efter hvilket formål du har haft med din henvendelse. Disse informationer blive aldrig vidergivet til tredjepart og opbevares fortroligt.


Når du sender dine personlige oplysninger, giver du os mulighed for at kontakte dig med et direkte svar på din forespørgsel eller sende dig relevante oplysninger om os og vores produkter.


Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.


I det omfang, der behandles personoplysninger, der vedrører dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der vedrører dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.


Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.


Dette website udbydes af:

SK Forsyning

SK Service A/S 

Lilleøvej 3 

4220 Korsør 

CVR nr.: 26863902 

EAN nr.: 5790001705350.


Administration og 

kundecenter holder til på 

Lilleøvej 3 

i Korsør.


SK Forsynings drifts- og anlægsafdeling holder til på Nordvej i Slagelse 

Se alle selskaberne her 

Tlf.: 5836 2500 

Vagttlf.: 5836 2500


Cookies er nødvendige for at hjemmesiden fungerer.


Vi bruger cookies til at forbedre brugeroplevelsen og levere personaliseret indhold på hjemmesiden og i nyhedsbreve, målrettet markedsføring på internettet samt til indsamling af anonym brugerstatistik. Klikker du videre på siden, så accepterer du cookies til disse formål. 

Job hos SK Forsyning:

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger
Quick links
Download Nyhedsarkiv FAQ
SK Forsyning
Åbningstider
Man-ons
10-15.00
Torsdag
10-17.30
Fredag
10-13.00
Til toppen